Soccer Manager: Loja me e mire ne bote per menaxhimin online te futbollit

LOJE MENAXHER FUTBOLLI ONLINE


Ose
Emri
Mbiemri
E-mail adresa
Fjalëkalimi

1,278,703 Menaxher

Mbi 70,000 lojtare futbolli

Mbi 3,000 klube futbolli

Tregu i Transfereve real dhe i sofistikuar

Raporti i detajuar i Ndeshjes

Konkuro me një menagjer tjetër njerëzor

Bashkohu me shokët e tu dhe krijo ligen tënde personale

Me Masa Mundesi per formacione, stilet per te luajtur dhe opsionet taktike

Adresa juaj email është e pavlefshme.Ju lutem futni adresën tuaj emailJu lutem futni emrin tuajJu lutem futni mbiemrin tuajJu lutem plotesoni fjalekalimin tuajJu lutem Konfirmoni Email Adresen tuajE-mail Adresa dhe konfirmimi i E-mail Adreses nuk perputhenJu lutem klikoni per te konfirmuar qe keni lexuar dhe kuptuar shprehjet dhe rrethanat tonaRegjistrohu me këto të dhëna?EmriAdresa emailPasvordi eshte i me pak se 6 karaktere . Ju lutem shtypni me se paku 6 karaktereKonfirmimi i E-mail Adreses tuaj duket te jete i pamundshem.Numri minimal i karaktereve eshteFjalekalim i pasigurte.Ju lutem zgjidhni fjalekalim tjeter.Fjalëkalimi është tepër i shkurtëFuqia e fjalekalimit