457,593

Facebook Likes

15,257,631

Menaxherët

SOCCER MANAGER 2018

Lojtarë i vetëm

Nese e dashuron futbollin sikurse e dashurojme ne ti e jeton dhe mer fryme ate.Mirsevini ne vendin ku i gjithe pasioni vjen ne loje.Drejto legjendat e gjalla drejt fitores ne kete ritem te shpejte , veprim te mbushur lojen lojtari i vetem.

Mëso më shumë

SOCCER MANAGER WORLDS

Multi-lojtarë

Mirësevini në Soccer Manager Multiplayer. Ky është vendi ku tensioni, i shëndrron garat e thjeshta në garë mes menaxherëve. Konkuro kundër shokëve të tu që vendosni rezultatet e vjetra, ose përballu ndaj menaxherëve më të mirë në botë. Ky është shansi yt që të konkurosh kokë më kokë dhe ti testosh aftësitë tua në një lojë të veqantë multiplayer.

luaj tani

Mbi 3,000 klube futbolli
Mbi 3,000 klube futbolli
Raporti i detajuar i Ndeshjes
Raporti i detajuar i Ndeshjes
Mbi 70,000 lojtare futbolli.
Mbi 70,000 lojtare futbolli.
Tregu i Transfereve real dhe i sofistikuar
Tregu i Transfereve real dhe i sofistikuar
Bota e gjere e futbollit
Bota e gjere e futbollit
Menaxherët
15,257,631 menaxherët

Soccer Wiki

Mireserdhet ne Soccer Wiki, nje enciklopedi futbollistike pa pagese e krijuar per tifozet, nga vete tifozet. Soccer Wiki eshte nje baze e perbashket te dhenash ku çdokush mund ti krijoje apo korrigjoje ato. Kjo baze te dhenash e nxitur nga komuniteti, permban informacion mbi lojtaret, klubet, stadiumet, trajneret, arbitrat, kampionatet dhe çdo gje tjeter qe lidhet me futbollin.

Soccer Wiki