2,517,340 SM Credits
Përmirësimet

Faqja Kryesore Komuniteti

DEMO - Ky është demonstrim i kufizuar. Regjistrohu ose Identifikohu për hyrje të plotë falas.
Kliko këtu për tu kyqyr për këtë demo.

Lajmet dhe perditesimet me te reja nga Soccer Manager

Zonat e komunitetit qe ju ndihmojne ju te luani Soccer Manager


Faqe te tjera qe ju mund ti konsideroni si te dobishme

Adresë internetipërshkrimi
Soccer Manager Forumi ShqiptarKy është i seksionit shqip të forumit tonë.
Soccer Manager Twitter Shqip