Për Ne

Paraqitja e Detyres

"Bëj lojën më të mir në botë për menaxhim futbolli dhe lere botën ta luaj atë falas!"

Dhjetë Parimet Tona të Soccer Manager-it

 1. Soccer Manager luhet falas.Ne besojmë se gjithmonë duhet të jetë falas dhe lehtësisht e disponueshme për çdo person të çdo shteti.


 2. Per mendimin tone , Soccer Manager eshte loja me e bukur online per menaxhimin e futbolli dhe ne do te punojme rregullisht per ta permiresuar dhe per te shtuar risi ne te.


 3. Soccer Manager është lojë e popujve, të zhvilluar nga tifozët e futbollit për tifozët e futbollit. Prandaj ne mirëpresim çdo ide dhe sugjerime ju keni për të bërë lojë 'tuaj' mirë. Tashmë, shumë ide që janë dorëzuar për ne me anë të forumeve të komunitetit kanë bërë që tiparet kryesore të Soccer Manager.


 4. Ne besojm ne rritjen e nje komuniteti te shoqerueshem ne internet e cila eshte e bazuar reth nje loje te menaxherit te fubollit, ku njerezit mund te bashkohen , te shijojnë lojen dhe gjat rruges te bejn edhe miq.


 5. Faqja gjeneron të ardhura përmes reklamimin dhe shitjen e disa lojë shtesë opsionale shtesa në SM Shop tonë. Këto të ardhura janë përdorur për qëllimin kryesor të mbajtur lojë drejtimin dhe financimin e zhvillimit të ardhshëm. Soccer Manager beson se ky brez të ardhurat duhet në çdo kohë të bëhet në mënyrë të hapur, të ndershme dhe etike:
  • Ne nuk shfaqim reklama te cilat shfaqin imoralitet ose jane te pa pershtatshme me te mitur : p.sh arme te zjrarrit, arme, alkool, droge etj.
  • Reklamat qe paraqesim jane te pershtatshme per kete faqe,mbehen ne minimum, jane te perziera qe te mos prishin kenaqesin e te luajtur lojen.
  • Ne nuk perdorim pop-up,pop-under,full screen,spy-ware etj qe jane siper faqes per ta bere lojen te merzitshme ose ndonje reklam tjeter qe i bezbisin njerezit
  • Ne nuk perdorim hile ,genjeshtra ,ose shitje ne tregun e zi per te promovuar produktet tona qe jane ne shitje ne dyqanin SM


 6. Soccer Manager nuk promovojnë ose nxisin dhunën, urrejtjen racore, seksizmin ose ndonjë formë tjetër të diskriminimit. Ne përpiqemi për të bërë Soccer Manager një vend të lirë argëtim dhe kënaqësi për njerëzit e të gjitha moshave, racave, feve dhe prejardhje. Gjithkush është i mirëpritur!


 7. Ekziston nje filozofi ne Soccer Manager , qe klienti vjen ne fillim , dhe ti mund te rrish i siguruar se eshte nje skuader e tere qe punon fort , punon me qellim qe Soccer Manager te jete loja juaj e preferuar dhe te punoje ne rregull.


 8. Ne shesim disa shtesa te lojes se bashku me disa mallra ne dyqanin e SM. Gjithsesi, gjithcka qe ne shesim, do te jete shume me mire sesa te ishte falas. Cmimi do te jete sa me e ulet mundesisht, do te kete shtesa jo te detyrueshme ne loje te cilat rrisin kenaqesine e te luajturit, por nuk zoterojme avantazhe ne loje ndaj menaxhereve qe nuk blejne gje. Te tille shembuj:
  • Nëse ne i dha secilit një botë porosi lojë falas, lojë do të jetë mbytur me botëve lojë, lojë botëve shumica do të jetë bosh prandaj prishjen e komunitetit aspekt të lojës për të gjithë.


 9. Ekzistron nje atmosfere familjare per ate qe punojne ne SoccerManager , pra respoktojme prencipin qe mjedisi i punes duhet te kete defrim.


 10. Rregulli jone i fundit eshte i njejte me ate te parin! Soccer Manager eshte falas per te gjithe, do te jete gjithmone falas per te gjithe dhe do te behet gjithmone e me i mire.!

Terms of Use | Kodi i Sjelljes | Privacy Policy | Harta e faqes | Për Ne | Na Kontaktoni

© 2005-2019 Soccer Manager Ltd. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Të gjitha markat janë pronë e pronarëve përkatës.