Kodi i Sjelljes

Duke u rregjistruar dhe duke luajtur Soccer Manager ju pranoni Kodin e Sjelljes.

Eshte pergjegjesia ju te dini, kuptoni dhe pranoni Kodin e Sjelljes.

Rregullat pasuese nuk kane qellim qe te jene lodhese dhe Soccer Manager rezervon te drejten te vendosi cili drejtim konsiderohet te jete jashte shpirtit te lojes dhe te marri masa kaq disiplinore sa dukee e mbushur dhe duke perfshire mbarimin ose fshirje e accountit

1. emri i perdoruesit

Çdo përdoruesi i kërkohet të zgjedh një emër gjatë regjistrimit dhe pastaj ky emër mund të shihet nga përdoruesit e tjerë. Veçanërisht, ju mund të mos përdorni ndonjë username:

 1. Duke i përkuar një përsoni tjetër me qëllim që të personalizoj atë person.;
 2. referruar te dhe/ose duke u perpjekur te behet Soccer Manager ose ndonje nga produktet e saj,duke perfshire SMFA;
 3. Kjo përfshin gjuhë vulgare apo të cilat përndryshe janë ofenduese, shpifëse, të pahijëshme, të urrejtëshme, apo racore, etnike ose ndryshe te pakendeshme;
 4. I lidhur me drogen, seksin, alkoholin, apo aktivitet kriminale.

ne qofte se Soccer Manager zbulon nje emer qe te jete kaq ofendues ose i papershtatshem,ne shpirtin e saj dhe absolutish liri veprimi,ndrysho emrin,dje merr veprim te pershtatshem kunder dhe/ose pezullo accountin

2. Llogaritë e shumëfishta

Ty te lejohet vetem nje klub ne cdo Game World ne qofte se Soccer Manager beson se ti ke me shume llogari ne cdo Game World mund te,ne shpirtin e saj dhe liri veprimi,do merret veprimi i pershtatshem kunder dhe/ose do te pezullohet llogaria

3. Tregu i transferimeve

Ka nje sere menyrash sesi ju mund te konsideroheni se keni thyer rregullat ne lidhje me transferimet

 1. Përdorimi i llogarive të shumëta (pika 2) për të manipuluar tregun e transfereve (pika 3b, 3c, 3d dhe 3e);
 2. Per te rene dakord per shitjen e nje lojtari te nje menaxher tjeter ne nje Game World dhe si kthim per te ta shitur ty nje tjeter lojtar ne tjeter Botët e Lojës;
 3. Bashkimi i nje Game World ne te cilen per momentin je menaxher apo nje shoke eshte menaxher per te ndaluar menaxherin per marrjen e lojtar ( e derguar ne piken 2);
 4. Bashkimi i nje Game World ne te cilin tashme je menaxher ose nje shok eshte menaxher per te leshuar nje lojtar si Lojtar i lire keshtu qe ata mund ta marrin ne klub tjeter ( e vendosur ne piken 2);
 5. Hyni neGame World ju jeni aktualisht nje menaxher ose nje mik eshte nje menaxher per te transferuar lojtaret brenda/jashte per perfitimin e nje ekipi;
 6. Planifikimi per ta lene nje Game World ne te cilen ti je menaxher dhe transferimi i lojtarit brenda / jashte per te perfituar njeri klub , dhe ri-nenshkrimi nga klubi ne pyetje njeher trasfnerimi kompletohet ( e vendosur ne piken 2 );

nqs Soccer Manager beson se ti ke thyer rregullat ne lidhje me tregun e transferimeve,mund te,ne shpirtin e saj dhe ne liri veprimi absolute,te mare veprimin e pershtatshem kunder dhe/ose te pezulloje llogarine tuaj

4. Rezultatet e Lojës

Ka mënyra të shumta në të cilat ju mund të klasifikohet si thyerje rregullave në lidhje me ndeshjen rezultet:

 1. Bashkimi i nje Game World ne te cilen tashme jeni menaxher apo nje shok eshte menaxher per te ndryshuar rezultatet duke luajtur me nje ekip te dobet ( e vendosur ne piken 9);
 2. Duke u futur ne nje Game World ku ju jeni menaxher ose nje shoke juaj eshte menaxher per te kurdisur ndeshjet duke vendosur lojtaret ne nje pozicion ku ata nuk luajne mire (shenim te pika 2)..

NeseSoccer Manager beson se ju keni thyer rregullat persa i perket rezultatit te ndeshjeve,mund,me pushtetin e tij te vetem dhe absolut, te ndermarre veprimin a duhur dhe/ose te pezulloje llogarine tuaj.

5. Huazimet

NeseSoccer Manager beson se ju i jeni bashkuar njeGame World ne te cilen ju jeni tashme menaxher ose ne te cilen nje shok eshte manaxher ne menyre qe te huazoni lojtare per te kursyer fondin e klubit persa i perket pagave(ne baze te pikes 2),mund,me pushtetin tij te vetem dhe absolut,te ndermarre veprimin e duhur dhe/ose te pezulloje llogarine tuaj

6. Arritjet e Klubit

NeseSoccer Manager mendon se ju po nderroni klubet shume shpesh(duke ju referuar pikave nga 2 ne 5),mund,me pushtetin e tij te vetem dhe absolut,te ndermarre veprimin e duhur dhe/ose t'ju anulloje llogarine tuaj

7. Botë Loje e Zakonshme

Nese ju jeni pronar i nje Botë Loje e Zakonshme ju nuk mund te abuzoni privilegjet qe shkojne me te nga :

 1. Bere kercenime ndaj nje menaxher per te kryer transfere me ju;
 2. Kercenimi per te shkarkuar nje menaxher ose nje ndonje shprehje fyese ndaj tij qe te largohet;
 3. Kerkimi nga menaxheri per te blere nje lojtar nga klubi ose ta shes nje lojtar ne klubin tuaj nese i lejon te futen ne Botë Loje e Zakonshme.

Nese Soccer Manager mendon se ju keni abuzuar me privilegjet qe i takojne njeBotë Loje e Zakonshme,mundet,me pushtetin e tij te vetem dhe absolut,te ndermarre masen e duhur dhe/ose te pezulloje llogarine tuaj

8. Mesazhet Private

Format e meposhtme te Mesazh privat jane menduar si te papranueshme:

 1. Kercenimi;
 2. Ngacmimi,kercenimi,ose shkaqe ankthi ose shqtesimi;
 3. Permban gjuhe vulgare ose qe permban ofendime,shpifes,gjuhe te pahijshme,me inat,raciste,etnike ose gjuhe te pakendshme.;
 4. I lidhur me drogen, seksin, alkoholin, apo aktivitet kriminale;
 5. Vihuni ne rolin e nje punonjesi teSMFA ose teSoccer Manager.

NeseSoccer Manager mendon se ju kani derguar mesazhe private te papranueshme,munde,me pushtetin e tij te vetem dhe absolut,te ndermarre veprimin e duhur dhe/ose t'ju pezulloje llogarine tuaj

9. Game World Gazeta

Artikujt e gazetave te meposhtme jane menduar si te papranueshme:

 1. Kercenimi;
 2. Ngacmimi,kercenimi,ose shkaqe ankthi ose shqtesimi;
 3. Permban gjuhe vulgare ose qe permban ofendime,shpifes,gjuhe te pahijshme,me inat,raciste,etnike ose gjuhe te pakendshme.;
 4. I lidhur me drogen, seksin, alkoholin, apo aktivitet kriminale;
 5. Vihuni ne rolin e nje punonjesi teSMFA ose teSoccer Manager.

NeseSoccer Manager mendon se ju keni shkruajtur artikuj gazete te papranueshem,mundet,me pushtetin e tij te vetem dhe absolut te ndermarre veprimin e duhur dhe/ose te pezulloje llogarine tuaj

10. gabim/boshllek

NeseSoccer Manager mendon se ju keni shfrytezuar ndonje gabim te sajtit qe te fitoni nje avantazh te padrejte mbi anetaret e tjere,mundet,me pushtetin e tj unil dhe absolut,te ndermarre veprimin e duhur dhe/ose te pezulloje llogarine tuaj

21 shkurt, 2011

We may at any time revise these terms and conditions without notice.

Please check regularly.

Continued use of Soccer Manager after a change has been made is your acceptance of the change.

Terms of Use | Kodi i Sjelljes | Privacy Policy | Harta e faqes | Për Ne | Na Kontaktoni

© 2005-2018 Soccer Manager Ltd. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Të gjitha markat janë pronë e pronarëve përkatës.