2,517,340 SM Credits
Përmirësimet
DEMO - Ky është demonstrim i kufizuar. Regjistrohu ose Identifikohu për hyrje të plotë falas.
Kliko këtu për tu kyqyr për këtë demo.
Prapa

Botët e Lojës te mia

Menaxhoni Botët e Lojës tuaj, krijoni Botët e Lojës e ri ose kontrolloni adminBotët e Lojës tuaj.
NumLlojEmriStatusiVeproKontrolli
1StandardAsnjëNë dispozicionKrijo Asnjë
2StandardKampionati Anglez 18774I hapur publikishtAsnjëAsnjë
3Me porosiAsnjëNë dispozicionKrijo Asnjë
4Me porosiAsnjëNë dispozicionKrijo Asnjë

Botët e Lojës shtesë

Botët e Zakonshme të Lojës Botët Standarde të Lojës Botët e Lojës të Para-pronësuara
Botët e Lojës shtesë Krijo dhe merr ne kontroll Botë Loje e Zakonshme ose Ligen e Shokeve!
Blej tani

Botët e Lojës shtesë Krijoni një Botë Standarde Loje dhe zgjidhni ekipin e parë në të?!
Blej tani

Botët e Lojës shtesë Merrni ne zoterim njeKampionat Boteror pa menaxher pa pronar.!
Blej tani